ДОБРЕ ДОШЛИ В LEGIO

LEGIO е международна компания в областта на иновативните технологии за пречистване на вода. Основана през 1999 г., днес LEGIO предлага пълна гама от продукти за микрофилтрация и ултрафилтрация, за разрешаване на проблема със замърсяването от патогенни водни бактерии, предавани по вода като легионела и псевдомонати – без използване на химикали.

С мембранните системи / входна точка и изходна точка / нашите филтри имат приложение в: зони с висок риск в болниците; пред медицинските устройства, като ендоскопски или диализни инсталации, лабораторни фитинги; обществени сгради като хотели, детски градини, училища, спортни зали, домове за възрастни хора и затвори; санитарни помещения в промишлеността и администрацията; машини за питейна вода или кафе машини; центрове за отдих и развлекателни съоръжения, каравани и др. Нашето мото е „Чиста питейна вода за всички“.

Водата е от съществено значение за оцеляването – чиста и стерилна с мембранните филтриращи системи LEGIO. Ние произвеждаме различни размери за всяко приложение и предлагаме микрофилтрация за душове и кранове в иновативна оптика. Нашите продукти са „Произведени в Германия“.

LEGIO има всички необходими европейски сертификати за качество като: DIN EN ISO 9001-14001:2015, DIN EN ISO 13485:2016, Сертификат от Института по световна хигиена и токсикология, Сертификат за качество от Dekra като медицински продукт клас 1 съгласно Директива 93/42/EEC.

ТУК СМЕ АКТИВНИ

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

  • Стерилни медицински филтри с и без антибактериална приставка
  • Душ филтър с атрактивен дизайн за защита на водата от легионела и други бактерии
  • Микрофилтрация на питейната вода с междинен филтър
  • Ултрафилтрация за водоснабдяването
  • Сертификати, Членство

ПРОДУКТИ

LEGIO.deluxe: Душ филтър
(32.2.100)

LEGIO.deluxe Душ филтър ‒ идеално и незабавно решение за душове при огнища на легионелоза или в случаите, когато се изисква цялостна и надеждна защита.

LEGIO.ball Филтър за мивка антибактериален (41.2.801)

LEGIO.ball е идеалното решение за мивки при използване на водопроводна вода – микробиологически замърсена или в случаите, когато се изисква широкомащабна защита.

LEGIO.ball: Междинен филтър (41.2.501)

LEGIO.ball: Междинен филтър е идеалното решение за мивки и душове при използване на водопроводна вода – микробиологически замърсена или в случаите, когато се изисква широкомащабна защита.